Az órák 60 percesek 

Kérj időpontot próbaórára

Az első óra mindig ingyenes

Járvás Brigitta vagyok.
1996 óta élek Spanyolországban. Előtte a JATE-n tanultam.

Spanyol nyelvórákat adok online, teljesen kezdőtől  haladó (A1-C2) szintig

.

Elsősorban online tanítok, a Föld bármelyik pontjáról tanulhatsz velem. Óráim  személyre szabottak, minden korosztályhoz és szinthez igazodnak a tanuló igényei szerint.  Akár kiköltözni szeretnél, akár a munkádhoz kell vagy nyelvvizsgára készülsz vagy csak tetszik a spanyol nyelv frissítenéd a nyelvtudásodat, mindenben tudok segíteni.Van saját anyagom, amiből tanítok  és amelyet elküldök minden egyes órán. Húsz éve tanítok spanyolt, nagy tapasztalattal rendelkezem. Neked nincs szükséged másra, csak tanulni akarásra.

Beszédcentrikus, egyénre szabott, játékos órák.

Ha érdekelnek a spanyol autentikus kifejezések, nyelvi jelentésbeli finomságok, hagyományok, ételek, ünnepek, földrajz, történelem, irodalom, vagyis a spanyol kultúra, keress meg.

Tanuljunk együtt!

Kapcsolat

Keress meg, kérj próbaórát.

Ha többet akarsz tudni

Keresd a LETÖLTHETŐ ANYAGOKat

Spanyol leckék

Ingyenes gyakorlási anyag

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad