Vásárlási feltételek

Az alábbiakban ismertetett Általános Szerződési Feltételek kizárólag a https://siguemelrollo.com  webhely bármely felhasználója és a tulajdonos Brigitta, Jarvas közötti szerződéses kapcsolatokra vonatkoznak.

Adózási címe: 27002, Lugo, Spanyolország

E-mail: artbrigitta@gmail.es

Telefon: 689 660 140

A jelen Általános Szerződési Feltételek az egyedül alkalmazandók, és felváltják az egyéb általános feltételeket, kivéve az előzetes, kifejezett és írásbeli felmondás esetét.

Időnként az Általános Vásárlási Feltételek cikkei módosíthatók, ezért tanácsos, hogy elolvassák azokat a https://siguemelrollo.com webhely minden látogatásakor. Ezek a módosítások az interneten való közzétételüktől származnak, és nem alkalmazhatók a korábban megkötött szerződésekre.

A webhely minden egyes vásárlására a megrendelés napján érvényes Általános vásárlási feltételek vonatkoznak. Úgy gondoljuk, hogy miután a Felhasználó megrendelést tett, fenntartás nélkül elfogadja Általános Szerződési Feltételeinket, miután elolvasta azokat.


Termékeink listájában feltüntetett összes ár adót tartalmaz,  A beszerzés végleges árát a teljes beszerzés mutatja be, feltüntetve a végső árat és a szállítási költségeknek megfelelő összeget ha van olyan.

Az elektronikus áruházakban értékesíthető termékek árainál a hozzáadottérték-adót (ÁFA.) fogjuk tartalmazni.

Gyártó


A https://siguemelrollo.com web mindig megjeleníti az eladó termékeket, saját jellemzőivel és árával.

Noha a https://siguemelrollo.com weboldal nagy figyelmet szentel a termékek alapvető jellemzőivel kapcsolatos információknak műszaki leírások és azokat szemléltető fényképek segítségével, mindez a technika keretein belül és a legjobb piaci előírások tiszteletben tartásával történik.

A https://siguemelrollo.com fenntartja a jogot, hogy bármikor eldöntse a weboldalán a felhasználók számára kínált termékeket. Így a https://siguemelrollo.com bármikor hozzáadhat új termékeket a már szereplőkhöz, amelyekre az abban az időben hatályos Általános Vásárlási Feltételek vonatkoznak.

AJÁNLÓ CSOMAGOK:
Az összes olyan termék, amelyet Ön különleges áron reklámoz, megjelenik a https://siguemelrollo.com webhelyen, a következő információkkal: AJÁNLATOK.

Ezek az ajánlatok addig lesznek elérhetők, amíg a https://siguemelrollo.com dönti el, kivéve a készletek tartózkodási idejét, ebben az esetben az interneten közlik azokat.

Elérhetőség


Hacsak nincs hiba a rendszerünkben, az interneten megjelenített összes készlet raktáron van, ezért az ugyanazon Általános Beszerzési Feltételekben megadott szállítási határidőknek megfelelően elküldhetők.

Garanciák 


A https://siguemelrollo.com  webhelyen vásárolt termékek garanciája a hibák ellen. Az anyag nem rendeltetésszerű használatából vagy manipulációjából, vagy az anyag rendes használatából eredő hibák vagy károk nem tartoznak a jótállásba. A garancia nem terjed ki az árucikkek funkcionalitásának csökkenésére sem – a koncepciók korlátozottsága miatt -.

Ha a felhasználó hibás árut kap, visszatérését mindig a szakaszban leírt eljárásnak megfelelően fogadják el

VISSZATÉRÉSEK ÉS VÁLTOZÁSOK, ingyen.

Visszatérések és cserék
Ha a felhasználó megérkezése után megrendelése nem teljesül, a kézhezvételtől számított hét (7) munkanapon belül van lehetősége a visszatérítési jog érvényesítésére (A 7/1996. Sz. Törvény 44. cikke szerint, 15 A december 19-i 47/2002. Sz. Törvénnyel módosított kiskereskedelmi rendelet januárja.

Visszatérés esetén a szállítási költségeket nem térítjük vissza. Ezenkívül a Felhasználó viseli a visszaküldésből származó költségeket, és felel a termék tökéletes állapotban történő megérkezéséért:

https://siguemelrollo.com,

Jarvas Brigitta

Lugo-Spanyolország

Ahhoz, hogy a https://siguemelrollo.com elfogadja a visszaküldést, a terméknek tökéletes állapotban és eredeti csomagolásában kell lennie. Miután az árut megkapta a raktárainkban, és az áru állapotának ellenőrzése után az összeget visszatérítjük a Felhasználó által alkalmazott fizetési mód szerint:

– Ha a fizetés hitelkártyával vagy PayPal-ban történt, a termék összegét a szállítási költségekkel csökkentett összegben fizetik ki